Mbështetja e përdoruesit
Orari i punës së Qendrës së Kontaktit të Kujdesit ndaj Klientit:
8:00-19:00 E shtunë 09:00-17:00

Rrjeti i degëve

Kreditimi nuk ka qenë asnjëherë më i shpejtë, më i lehtë dhe më i thjeshtë! Në degët e Bongo kreditët përpunohen dhe paguhën në KESH menjëhere pas përpunimit . Procesi nga aplikimi deri te marrja e një kredie KESH deri në 100.000 denarë është më pak se 5 minuta gjatë përpunimit urgjent të aplikiimiit.

Kujdesi për klientët

Orari i punës së Qendrës së Kontaktit për kujdesin ndaj klientit: 8:00-19:00

Informacione për pagesë

Pranues
ФД ФИНМАК ДОО
Kyquni
7229712
Banka
Комерцијална Банка АД Скопје
Llogari bankare
300000004979725
Adresa e përhershme e regjistrimit
ул.Филип Втори Македонски бр.3, Скопје-Центар
Kur shlyeni kredinë, ju lutemi shënoni numrin e marrëveshjës suaj.

Бонго Скопје 1

Бул.Партизански Одреди Бр.14 влез 1, 1000, Скопје - Центар
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 8:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Аеродром

Ул.Бул.Јане Сандански Бр.109а - Локал 4-Приземје, 1128, Скопје - Аеродром
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 8:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Чаир

Ул. Цветан Димов Бр. 74, 1010, Скопје - Чаир
Orari i punës
E hënë - E premte:
9:00 AM - 7:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Тетово

Ул.Илинденска Бр.83, 1200, Тетово
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 7:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Битола

Ул.Димитар Илиевски-Мурато бр.3, 7000, Битола
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 7:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Гостивар

ул. Гоце Делчев Бр.39, 1230, Гостивар
Orari i punës
E hënë - E premte:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Струмица

ул. Ленинова Бр.31 - ., 2400, Струмица
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 7:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Куманово

Ул. 11-ти Октомври Бр.Бб, 1300, Куманово
Orari i punës
E hënë - E premte:
8:00 AM - 7:00 PM
E shtunë:
9:00 AM - 5:00 PM