Mbështetja e përdoruesit
Orari i punës
8:00-19:00 E shtunë 09:00-17:00

Kredia e parave të gatshme (kesh)

  • Keni nevojë për para në minutat e ardhshme? Mos u shqeteso. Bongo miraton kredi me para në dorë nga 2.000 deri në 100.000 denarë për personat mbi 18 vjeç, vetëm me letërnjoftim!

 

Përgjigje instant e aplikimit

Përgjigje për 30 sekonda

Pagesa në para të gatshme – menjëherë

Në degën më të afërt të Bongos

Vetëm me letërnjoftim

Pa dokumentacion shtesë ose garantues

 

 

  • Keni nevojë për një kredi për të mbuluar shpenzimet urgjente, të tilla si riparimi i një makine, pagesa e faturave, pagesa për nevoja urgjente mjekësore ose blerja e një smartphone të ri? Aplikoni për kredi në para nga BONGO deri në 100.000 denarë VETËM me letërnjoftim dhe merrni paratë në të njëjtën ditë.

 

  • Aplikoni për kredi me para në dorë nga 2.000 deri në 100.000 denarë për persona fizike.

 

Përgjigjja e aplikimit menjëherë

Miratimi për disa minuta

Para të gatshme në dorë në të njëjtën ditë

Aplikimi vetëm me letërnjoftim

Aplikim online ose në filial

Mundësia për të shlyer kredinë në këste

Mundësia për tu rritur me çdo kredi të ardhshme

 

Cilat janë kushtet për të aplikuar për një kredi në para të gatshme nga Bongo?

 

Të jetë mbi 18 vjeç 

Letërnjoftim të vlefshëm

Email të vlefshëm

Telefon celular

Pa garantues dhe garanci

Pa dokumentacion shtesë

 

 
Kthehu