Mbështetja e përdoruesit
Orari i punës
8:00-19:00 E shtunë 09:00-17:00

Kredia pa garantues, pa interes

  • Keni nevojë për para nga një partner i besueshëm? Mos u brengosni! Bongo miraton kredi të shpejta në para të gatshme nga 2,000 deri në 100,000 denarë, vetëm me letërnjoftim dhe pa asnjë sigurim!

 

Kredi nga 2,000 deri në 100,000 denarë

Për të gjitha nevojat tuaja të mëdha dhe të vogla

Pa garantues, pa sigurim, asnjë dokumentacion shtesë

Kushte transparente, pa shpenzime të fshehura

Përgjigja ndaj aplikacionit për 30 sekonda

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtër të mundshme!

 

Kapitali është një burim i kufizuar dhe jo të gjitha kostot mund të parashikohen në kohën e duhur. Kur keni nevojë për qasje të shpejtë në para, është me të vërtetë e rëndësishme që buxheti juaj të jetë më pak i ngarkuar. Kur miratoni një kredi pa interes në Bongo, nuk kërkohen garantues. Gjithçka që ju duhet për të aplikuar është një kartë identiteti.

 

Një kredi pa garantues në fakt do të thotë që ju jeni vetëm përgjegjës për kredinë që merrni. Ndërsa ky përfitim është ajo që shumë aplikantë kërkojnë kur marrin këtë lloj kredie, është shumë e rëndësishme që ai të shlyhet në kohën dhe mënyrën e rënë dakord me huadhënësin.

 

Në Bongo mund të aplikoni për një shumë brenda shumës minimale dhe maksimale. Ne ofrojmë qasje në kredi të shpejtë pa garantues nga 2.000 deri në 100.000 denarë. Nëse kjo kredi do të miratohet ose jo për ju varet nga plotësimi i kritereve për shumën që dëshironi të huazoni dhe historia juaj e kreditit. Mënyra më e mirë për të zbuluar nëse kualifikoheni për shumën e kërkuar të kredisë pa interes është të plotësoni një aplikim.

 
Kthehu