Mbështetja e përdoruesit
Orari i punës
8:00-19:00 E shtunë 09:00-17:00

Kalkulatori i kredisë

  • Bëni një llogaritje të shpejtë online me kalkulatorin e kredisë së Bongo!

Llogaritësi i kredisë ju lejon të zgjidhni shumën e dëshiruar të fondeve në vetëm pak sekonda dhe të shihni menjëherë të gjitha detajet që lidhen me kredinë tuaj të parë në Bongo!

Fillimisht zgjidhni shumën e dëshiruar nga 2.000 - 100.000 denarë dhe klikoni në butonin Detajet e kredisë.

Ju mund të shikoni të gjitha detajet në lidhje me kredinë, si:

- Shuma e tarifave dhe komisioneve

- Norma e interesit

- Shuma e shkallës së shpenzimeve të përgjithshme (SHSHP)

 

Për të gjitha pyetjet dhe mundësitë e tjera, na telefononi në 13 344 ose vizitoni një nga degët tona të Bongo në mbarë vendin

 
 

 

Kthehu