Mbështetja e përdoruesit
Orari i punës së Qendrës së Kontaktit të Kujdesit ndaj Klientit:
8:00-19:00 E shtunë 09:00-17:00
Kredia e parë është FALAS!
Shuma
Zgjidhni shumën tuaj:
МКД
Interes
MKD
Administration fee
MKD
Zgjedhni afatin e shlyerjës
Për shlyerje МКД
Data e shlyerjës

A e dini se mund ta shtyni periudhën e shlyerjes për 30 ditë?

Bongo kredite të shpejta

Kredia e parë është FALAS

Sa do të merrni, aq do të ktheni!

Kredi prej 2.000 deri 100.000 denarë

Vetëm me letërnjoftim ose pasaportë!

Pse Kredi Bongo?

img

Kredia e parë është FALAS

Sa do të marrësh aq do të kthesh

img

Kredi e shpejtë nga 2.000 deri në 100.000 denarë

Vetëm me letërnjoftim ose pasaportë

img

Sa të duash, si të duash, kur të duash

Në dispozicion në çdo kohë, kudo!

Çfarë ofrojmë ne

Bongo ofron kredi të shpejta me shlyrje të njëhershme nga 2.000 deri në 100.000 denarë. Aplikim i shpejtë dhe i thjeshtë vetëm me letërnjoftim ose pasaportë dhe pa kontratë pune. Përgjigjen e aplikacionit e merrni në vetëm 30 sekonda! Ne mund ta bëjmë më shpejt, nëse aplikoni në një degë, përgjigjen do ta merrni menjëherë! Pse të zgjidhni një kredi nga Bongo?

 Vetëm me letërnjoftim
Vetëm me letërnjoftim
 Miratimi në mënyrë ekspres!
Miratimi në mënyrë ekspres!
 0 denarë kushton aplikimi! l
0 denarë kushton aplikimi! l
 Mundësi për shlyerje të shtyrë të kredisë!
Mundësi për shlyerje të shtyrë të kredisë!
icon

plotësoni aplikacionin

në 30 sekonda
icon

Кreditë

deri në 100 000 denarë
icon
7, 14 ose 30 ditë

afati i kredisë