Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кредит за пензионери

Кога ви требаат средства за себе и за вашите најмили, користете го Бонго кредит за пензионери со поволни услови и без ограничувања на возраста!

 

Кога пензијата не дозволува, Бонго овозможува

Кредит без возрасни граници

Лесно и едноставно - без чекање, без жиранти, пари веднаш!

Транспарентни услови без скриени трошоци, без обезбедување, без дополнителна документација

Достaпни онаму каде Вам ви oдговара!

Блиску до вашето соседство во Бонго Филијалите или на 13 344

 
Корисници !Единствениот кредит наменет за сите пензионери, без ограничување на горна старосна граница во Република Северна Македонија, независно како и кога се врши исплатата на пензијата
Износ на кредитот Од 2.000 до 100.000 денари
Рок на отплата 7, 14, 30 дена
Услови
  • Без ограничување на горна возрасна граница
  • Важечка лична карта или пасош
  • Мобилен телефон
  • Емаил адреса
Обезбедување Без обезбедување и без жиранти
Камата и трошоци Првиот Бонго кредит со еднократна отплата до 30 дена е со 0% камата, 0% трошоци и 0% СВТ
Останато Можност за продолжување на рокот на отплата за 30 дена
(За повеќе информации за продолжување на рокот, јавете се на 13 344 или дознајте повеќе тука Продолжување на рок на отплата )
 

 

Предности на кредит за пензионери

Додека сте во пензија и живеете без стресовите од работата, сè уште можете да се најдете под финансиски притисок, бидејќи потребата за финансии може да нè погоди во секое време без разлика дали сме подготвени или не. Работевте напорно во текот на целиот живот и заработивте приходи за пензија, но тоа не значи дека веќе не сте заинтересирани да добиете кредит. Ние разбираме дека понекогаш Ви треба само малку поддршка, па затоа креиравме кредит достапен и за пензионери. Ако Ви се потребни средства за ненадејни поправки во домот, за медицински трошоци, или пак трошоци за вашите внуци, тука е Бонго.

За разлика од другите финансиски институции во Македонија, ние знаеме дека пензионерите заслужуваат шанса!

 

 
Назад