Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кеш кредит

Ви требаат пари во следните неколку минути? Не грижете се. Бонго одобрува кеш кредити од 2.000 до 100.000 денари на лица на возраст над 18 години, само со лична карта!

 

Инстант одговор на апликацијата

Одговор за 30 секунди

Исплата во кеш – веднаш

Во најблиската Бонго филијала

Само со лична карта

Без дополнителна документација или жиранти

 

Потребен ти е кредит за покривање на неодложни трошоци, како што е поправка на автомобил, плаќање на сметки, плаќање на неодложни медицински потреби или пак купување на нов смартфон? Аплицирај за кеш кредити од БОНГО до 100.000 денари САМО со лична карта и добиј ги парите уште истиот ден.

 

Аплицирај за кеш кредит од 2.000 до 100.000 денари за физички лица.

 

 • Одговор на апликација веднаш
 • Одобрување за неколку минути
 • КЕШ на рака уште истиот ден
 • Аплицирање само со лична карта
 • Аплицирање онлајн или во филијала
 • Можност за зголемување со секој нареден кредит

 

Кои се условите за апликација за кеш кредит од БОНГО?

 

 • Да имате повеќе од 18 години
 • Валидна лична карта
 • Валиден емаил
 • Мобилен телефон
 • Без жиранти и гаранти
 • Без дополнителна документација
 
Назад