Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кредитен калкулатор

Направете брза калкулација онлајн со кредитниот калкулатор на Бонго!

Калкулаторот за кредит Ви овозможува за само неколку секунди да го одберете посакуваниот износ на средства и веднаш да ги увидите сите детали поврзани со Вашиот прв кредит во Бонго!

Најнапред, одберете го посакуваниот износ од 2.000 – 100.000 денари и кликнете на копчето Детали за кредитот.

На увид ги имате сите детали поврзани со кредитот, како:

-   Износ на надоместоци и провизии

-   Каматната стапка

-   Износ на стапката на вкупни трошоци (СВТ)

 

 

За сите останати прашања и можности, побарајте нѐ на 13 344 или посетете некоја од нашите Бонго филијали ширум земјата.

 
 

 

Назад