Клиентска поддршка
Работно време на Контакт Центарот за грижа на корисници е:
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота
Нов клиент си? Вашиот прв Бонго кредит е БЕСПЛАТЕН!
Износ
Изберете го Вашиот износ:
МКД
Камата
МКД
Административен трошок
МКД
Одберете рок на отплата
За отплата МКД
Датум на отплата

Дали знаете дека можете да го одложите рокот за отплата за 30 дена?

Бонго брзи кредити

Првиот кредит е БЕСПЛАТЕН

Колку ќе земете, толку ќе вратите!

Брз кредит од 2.000 до 100.000 денари

Само со лична карта или пасош!

Зошто Бонго кредити?

img

Првиот кредит е БЕСПЛАТЕН

Колку ќе земеш, толку ќе вратиш!

img

Брз кредит од 2.000 до 100.000 денари

Само со лична карта или пасош!

img

Колку сакаш, како сакаш, кога сакаш

Достапни секогаш и секаде!

Oна што го нудиме

Бонго нуди брзи кредити со еднократна отплата од 2.000 до 100.000 денари. Брза и едноставна апликација само со лична карта или пасош и без договор за вработување. Одговорот на апликацијата го добивате за само 30 секунди ! Можеме и побрзо, доколку аплицирате во филијала одговорот го добивате веднаш! Зошто да одберете кредит од Бонго?

 Само со лична карта!
Само со лична карта!
 Експресно одобрување!
Експресно одобрување!
 0 денари трошоци за апликација!
0 денари трошоци за апликација!
 Можност за одложено враќање на кредитот!
Можност за одложено враќање на кредитот!
icon

пополнете ја апликацијата

за 30 секунди
icon

Кредити

до 100 000 денари
icon
7, 14 или 30 дена

рок на заем