Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Корпоративен контакт

Bongo.mk e бренд со високи етички и професионални стандарди, отворено за соработка со различни корисници и правни субјекти.

Сите Ваши предлози за деловна соработка може да ги испратите на email: [email protected]

Назад