Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кредит без жиранти, без камата

Ви требаат пари од доверлив партнер? Не грижете се! Бонго одобрува брзи кеш кредити без жиранти од 2.000 до 100.000 денари, само со лична карта и без било какво обезбедување!

 

Кредити од 2.000 до 100.000 денари

За сите ваши големи и мали потреби

Без жиранти, без обезбедување, без дополнителна документација

Транспарентни услови, без скриени трошоци

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

 

Капиталот е ограничен ресурс, а не сите трошоци можат навремено да се предвидат. При потребата од брз пристап до пари навистина е важно вашиот буџет да биде помалку оптоварен. При одобрување на бескаматен кредит во Бонго не е потребен никаков вид на жиранти. Сѐ што ви е потребно за апликација е само лична карта.

 

Кредит без жиранти всушност значи дека единствено вие сте одговорни за кредитот што го добивате. Додека овој бенефит е она што го бараат многу апликанти кога земаат ваков кредит, многу е важно истиот да се отплати во времето и начинот договорен со кредиторот.

 

Во Бонго може да аплицирате за сума во рамките на минималниот и максималниот износ. Нудиме пристап до брз кредит без жиранти од 2.000 до 100.000 денари. Дали овој кредит ќе ви биде одобрен или не, зависи од исполнувањето на критериумите за износот што сакате да го позајмите и вашата кредитна историја. Најдобар начин да откриете дали ги исполнувате условите за потребниот износ на бескаматен кредит е да пополните апликација.

 
Назад