Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кредит до плата

Ви недостасуваат средства до следната плата? Не грижете се! Бонго одобрува брзи кеш кредити од 2.000 до 100.000 со најповолни услови за само неколку минути

 

Решение за сите непредвидени трошоци

А има уште 15 дена до следната плата

Кредити од 2.000 до 100.000 денари

За сите ваши големи и мали потреби

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

 

Дали имате привремена финансиска потешкотија? Размислувате дали е подобро да почекате додека не заштедите доволно, да одвојувате постојано од својата плата или да земете кредит? Ситуациите во кои може да се најдете може да бидат различни. Понекогаш финансиски итните или непредвидени случаи не можат да чекаат до вашето следно примање на плата и треба веднаш да бидат покриени.

 

Сите сме се нашле во ситуација кога нашата плата не била доволна да ги покриеме сите ненадејни трошоци кои не ретко ни се случуваат. Во Бонго може да аплицирате за сума во рамките на минималниот и максималниот износ. Нудиме пристап до брз кредит без жиранти од 2.000 до 100.000 денари. Дали овој кредит ќе ви биде одобрен или не, зависи од исполнувањето на критериумите за износот што сакате да го позајмите и вашата кредитна историја.

 
 
Назад