Клиентска поддршка
Работно време на Контакт Центарот за грижа на корисници е:
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Филијали

Кредитирањето никогаш не било побрзо, полесно и поедноставно! Во филијалите на Бонго кредитите се процесираат и исплаќаат во КЕШ веднаш по процесирањето! Процесот од аплицирање до добивање на КЕШ кредит до 100.000 денари е помалку од 5 минути при итно процесирање на апликацијата. Аплицирајте и Вие! Потребно Ви е само лична карта.

Вашиот прв кредит БЕСПЛАТЕН - Колку ќе земете, толку ќе вратите!

Пари? Bongo.mk

Корисничка поддршка

Работно време на Контакт центарот за грижа на клиенти: 8:00-19:00

Информации за плаќање

Примач
ФД ФИНМАК ДОО
Најава
7229712
Банка
Комерцијална Банка АД Скопје
Банкарска сметка
300000004979725
Адреса на регистрација
ул.Филип Втори Македонски бр.3, Скопје-Центар
При отплата на кредит, Ве молиме наведете го бројот на Вашиот договор.

Бонго Скопје 1

Бул.Партизански Одреди Бр.14 влез 1, 1000, Скопје - Центар
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 8:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Аеродром

Ул.Бул.Јане Сандански Бр.109а - Локал 4-Приземје, 1128, Скопје - Аеродром
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 8:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Чаир

Ул. Цветан Димов Бр. 74, 1010, Скопје - Чаир
Работно време
Понеделник-петок:
9:00 AM - 7:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Тетово

Ул.Илинденска Бр.83, 1200, Тетово
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 7:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Битола

Ул.Димитар Илиевски-Мурато бр.3, 7000, Битола
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 7:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Струмица

ул. Ленинова Бр.31 - ., 2400, Струмица
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 7:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Гостивар

ул. Гоце Делчев Бр.39, 1230, Гостивар
Работно време
Понеделник-петок:
9:00 AM - 5:00 PM

Бонго Куманово

Ул. 11-ти Октомври Бр.Бб, 1300, Куманово
Работно време
Понеделник-петок:
8:00 AM - 7:00 PM
Сабота:
9:00 AM - 5:00 PM