Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Кредит со еднократна отплата

                         

Првиот кредит е БЕСПЛАТЕН

Првиот кредит до 100.000 МКД и рок на отплата до 30 дена е БЕСПЛАТЕН.
Колку земате толку треба и да вратите. 
Нема скриени трошоци.

Кликнете на Аплицирајте. По внесување на вашите лични податоци во рок од 30 секунди добивате одговор за одобрен кредитен лимит. 

Дознајте го Вашиот кредитен лимит ВЕДНАШ, а повлечете онолку колку Ви е потребно.

  

*Првиот кредит е бесплатен само доколку се отплати во договорениот рок, во спротивно се пресметуваат и провизиите за издавање на кредитот кои настанале при исплатата на истиот.

 

Аплицирајте тука!

Назад