Клиентска поддршка
Работно време
8:00-19:00 Понеделник - Петок; 09:00-17:00 Сабота

Продолжување на рок за отплата. Кредит со еднократна отплата

Продолжување на рок на отплата

 

Ќе доцните со плаќањето на кредитот?

 

  1. Ви нудиме одложување на плаќањето.
  2. Најавете се на Вашиот клиентски профил за да ги проверите трошоците.
  3. Платете за продолжувањето сега, а кредитот платете го подоцна!

 

За повеќе информации за продолжување на рокот, јавете се на 13 344 или дознајте повеќе тука Продолжување на рок на отплата

Назад